Időlenyomat logo
Háttér
Páros fotó
Esküvői, rendezvény,
óvodai és családi
fotográfus
Az élet értéke a pillanatokban rejlik, gazdagítják, színesítik, emlékezetessé teszik azt. Ne hagyjuk hát feledésbe merülni! A fotók képesek megőrizni ezt, és ezen keresztül az érzelmeket, történeteket is. Kreativitásommal és több éves tapasztalatommal azon leszek, hogy örök értéket teremtsek mindazok életében, akik engem választanak.
Ki vagyok én?
Portré
Fotózás
noveny
Portré fotó
Mutasd meg a legjobb arcod
Vannak olyan helyzetek, amikor már egy sima fotó magadról nem elég. És hogy miért is fontos a megfelelő portré fotó rólad? Az emberekben 2-3 másodperc alatt kialakul az első benyomás, ami nagyban meghatározza az emberi kapcsolatok folytatását. Így ha többre van szükséged, valami különlegesre a weblapodra, közösségi oldaladra, önéletrajzodba, akkor keress engem bátran.
Babaváró
Fotózás
noveny
Ünnepeljünk együtt
Egy baba érkezése óriási boldogság nem csak a szülőknek, de a rokonságnak, barátoknak is. Ők is szeretnének osztozni az örömötökben. Célom, hogy olyan időtálló, egyedi fényképekkel örökítsem meg a gömbölyödő pocakokat, melyek a szép emlékek mellett kitűnő lehetőség arra is, hogy kreatívan tudathassátok a világgal életetek egyik legcsodálatosabb hírét.
Babát váró pár sétál
Családi
Fotózás
noveny
Pár babát tart a kezében
Meséld el családod történetét képekben
A szülők végigkísérik gyerekeiket csodálatos útjukon. Láthatják rácsodálkozó tekintetüket a világra, első lépéseiket, amikor elkezdik az óvodás éveket, majd iskolába mennek. Szeretnénk lefotózni ezeket a hihetetlen változásokat. Gyertek el egy vidám családi fotózásra, és örökítsük meg együtt életre szóló emlékeiteket.
Tabló
Fotózás
noveny
Valóra váltjuk elképzeléseiteket​
Műtermi felszerelésekkel megyek ki a településetekre, óvodátokba, iskolátokba (vakuk, háttér). A helyszínen azonnal megtekinthetitek az elkészült képeket és addig fotózlak titeket újra, amíg nem vagytok elégedettek. A kiválasztott képeket retusálom. Szükség esetén pótfotózást is biztosítok. Ha valami különleges, modern tablót szeretnétek, annak megvalósításában is szívesen segítek.
Tabló kép
Babát tartó nő
noveny
KAPCSOLAT
Gyuris János fotográfus
noveny Copyright 2024 - IDŐLENYOMAT by Gyuris János